прапор Украiни герб Украiни
Малокомишуваська загальноосвiтня школа I-III ступенiв
герб Олександрівська  ЗОШ  прапор Олександрівська  ЗОШ

Змагання з легкоатлетичного чотириборства серед учнів

Відповідно до плану роботи відділу освіти, молоді та спорту Оскільської ТГ, з метою популяризації фізкультури і спорту серед учнів громади, пропаганди здорового способу життя серед молоді 29.09.2021 р. на базі Капитолівського НВК було організовано проведення змагань з легкоатлетичного чотириборства серед закладів освіти Оскільської ТГ, у якому взяли участь школярі всіх  ЗЗСО Оскільської ОТГ.

Змагання проходили в умовах шкільного стадіону, де панувала атмосфера спорту і запалу спортсменів – школярів неможливо було втамувати.

Організатори змагань привітали спортсменів, побажали перемог та чесних змагань. Стримуючи хвилювання учні зосередились на спортивній меті. «Перемога понад усе» – читалося в їх очах. Судді зайняли позиції, а далі, відповідно до програми змагань почалась запекла боротьба.

Учні приймали участь у таких видах спортивної програми з легкоатлетичного чотириборства: біг 60 м, стрибки у довжину, метання м’яча, біг 500 м (дівчата). До склад команди входили: 2 юнака, 2 дівчини.

Показавши свої фізичні можливості, команди досягли таких результатів: Команда Малокомишуваської гімназії  зайняла почесне  – І місце,    Капитолівський ліцей  – ІІ місце,  Студенокський НВК– ІІІ місце.

В особистому заліку найкращі спортсмени отримали  наступні результати:

Стрижак Варвара  ( 7 клас)– І місце у змаганні з бігу 60 м, ІІІ місце у змаганні зі стрибків у довжину,

Проценко вікторія ( 9 клас) – ІІ місце у змаганні з бігу 60 м, ІІ місце у змаганні з метання м’яча,

Попов Максим ( 8 клас) – І місце у змаганні зі стрибків у довжину, ІІ місце у змаганні з метання м’яча.

Мороз Дмитро ( 9 клас) – І місце у змаганні з бігу 500 м., ІІ місце у змаганні з бігу 60 м., І місце у змаганні з метання м’яча.

Бажаємо учасникам нових перемог, здоров’я і успіхів!