прапор Украiни герб Украiни
Малокомишуваська загальноосвiтня школа I-III ступенiв
герб Олександрівська  ЗОШ  прапор Олександрівська  ЗОШ

21 листопада День Гідності та Свободи

21 листопада, українці відзначають День Гідності та Свободи, щоб пригадати ім’я тих, хто віддав життя, здоров’я, мучився в тяжких умовах АТО, хто силою та волею боровся за Батьківщину та її незалежність, можливість жити краще.

В Малокомишуваській гімназії класними керівниками були проведені тематичні виховні години, бесіди, круглі столи для учнів школи. Зокрема такі як:  «Річниця Гідності та Свободи» (2 клас Соколик І.В, 3 клас  Гаврикова Л.Ф..), «З Україною в серці», (6 клас Золотарьова О.С.). А у 8 класі відбулася виховна година до Дня Гідності і Свободи: “Українець – це вільна людина з гідністю в серці”. На основі переглянутого відео та в ході його обговорення,  створено тематичний плакат. (Бессарабова Л.Ю.). Учні 7  класу відвідали шкільну бібліотеку, де класний керівник Стренадко О.В. разом із вчителем історії провели виховну бесіду присвячену Дню Гідності та Свободи, пригадали історичні події, які відбувалися в той час.

Метою, проведених класними керівниками заходів, було: поглибити знання дітей про свою Батьківщину, про символи України, традиції українського народу, красу і неповторність рідного краю. Продовжити ознайомлення з Конституцією України розвивати увагу, уяву, мислення, словниковий запас, мовлення, а головне виховувати любов до Батьківщини, української мови, бажання примножувати кращі надбання народу.

Віримо, що зникнуть ненависть, несправедливість, жорстокість і безсердечність. Запанує щастя і добробут під блакитним безхмарним небом серед безкрайнього золотого поля.