прапор Украiни герб Украiни
Малокомишуваська загальноосвiтня школа I-III ступенiв
герб Олександрівська  ЗОШ  прапор Олександрівська  ЗОШ

Для Вас, любі жінки!

Березень – чудова, ніжна пора пролісків і підсніжників, першого  сонячного тепла і вічного відродження природи. Із пробудженням природи приходить до нас перше весняне свято — Міжнародний жіночий день 8 Березня – свято весни, свято кохання, свято її величності Жінки.

6 березня відбулося свято в школі  для найрідніших жінок – мам та бабусь. На святі лунали дзвінкі пісні та запальні танці, вітальні слова від учнів школи присвячені Міжнародному жіночому дню. Цікаво, тепло, весело пройшло свято у нашій школі. Першими порадували своїми привітаннями молодші учні. Лунали слова-привітання рідним матусям, бабусям, сестрам, вчителям. Головними героями свята були: баба Палашка та баба Параска. Музичні привітання лунали від учнів під керівництвом Бублик С.С.

Дуже приємно, що в залі школи були присутні і батьки, які спостерігали за своїми талановитими дітьми, не приховуючи хвилювання та радості за їхні творчі успіхи.

Гарно прикрашена зала також створювали святкову атмосферу. Хлопці, учні школи, не оминули увагою нікого в цей день. Вони вітали дівчаток, вчителів дарували квіти, подарунки, листівки, дарували свою увагу та турботу.

Свято у школі – це гарний настрій, емоції, неймовірні враження, знайомство з новими творчими можливостями своїх друзів.

Тож, милі жінки – колеги вчителі, учениці школи! Сердечно вітаємо вас з чудовим весняним святом – 8 Березня, яке є символом кохання, радості й тепла! Возвеличуючи жінку, дівчину –щиро дякуємо вам за доброту вашої душі, силу духу, плідну працю на рідній землі, невтомні руки та чуйне серце. Нехай у ваших оселях завжди панують мир і злагода, добро і достаток, надія і щира любов! Міцного вам здоров’я, щастя, добробуту, щедрої долі, чудового весняного настрою та Божої благодаті на довгі роки.