прапор Украiни герб Украiни
Малокомишуваська загальноосвiтня школа I-III ступенiв
герб Олександрівська  ЗОШ  прапор Олександрівська  ЗОШ

День фізичної культури і спорту.

У другу суботу вересня в Україні традиційно відзначається День фізичної культури і спорту – головне свято для спортсменів, тренерів, фахівців спортивної сфери, усіх прихильників здорового способу життя.

Сьогодні, в умовах війни, будь – яка спортивна активність є джерелом гарного самопочуття та позитивних емоцій. Спорт – це запорука здорової тілом і духом нації!

До дня фізичної культури та спорту долучилися і учні гімназії. Класні керівники провели з дітьми виховну годину « Подорож в країну Здоров’я і Спорту» мета якої була виховувати позитивне ставлення до спорту, любов до фізкультури, розвивати руховий апарат, фізичні уміння та навички, зміцнювати здоров’я. Показати учням ідеали і цінності олімпізму. Розвивати навички здорового способу життя та формувати стійкі мотиви і потреби до занять фізичною культурою і спортом. Сприяти здоровому способу життя. Діти показали свої спортивні здібності, адже фізична культура і спорт займають провідну роль у нашому житті. Вони дозволяють виховувати силу духу, витривалість, а найголовніше, піклуються про наше здоров’я. І приємно усвідомлювати, що заняття спортом сьогодні стає нормою життя. Сьогодні особливі слова подяки і вдячності тим, для кого фізкультура і спорт стали професією. Своєю щоденною працею ви вносите величезний вклад в досягнення нашої держави. У цей день бажаємо Вам здоров’я, перемог і нових досягнень на спортивній ниві!