прапор Украiни герб Украiни
Малокомишуваська загальноосвiтня школа I-III ступенiв
герб Олександрівська  ЗОШ  прапор Олександрівська  ЗОШ

2 вересня – свято Знань

2 вересня – свято Знань.

Діти раді, що школа зустріла їх по – святковому. Після урочистостей, як завжди, пройшов Перший урок присвячений славній незалежній Україні, проведений у формі квесту.

Пункт 1 – бюро знахідок;

Пункт 2 – Вікторина «Чи знаєш ти свою країну?»;

Пункт 3 – Народ скаже – як зав’яже;

Пункт 4 – Славні сини та дочки України;

Пункт 5 – Смаколики;

Пункт 6 – «У глечику»;

Пункт 7 – Наш сад добрих справ.

Підсумком проведеної роботи було нагородження учнів значком Державної  символіки. Із задоволенням виконали всі присутні пісню «Україна – це я!»

Для учнів 5 – 7 класів був проведений урок «Україна – частина Європи» з метою поглибити знання учнів про Європу, довести, що Україна є частиною європейської цивілізації, розвивати громадянську позицію, причетність до європейських цінностей, пізнавальну активність.

Методом жеребкування учні були об’єднанні у три команди «Козачки», «Європейці», «Українці». До їхньої уваги було представлено «Як влаштований ЄС», інформаційні карти «Що я знаю про Європу», після яких вони виконували завдання. За правильні відповіді діти отримували паперові заготовки – зірочки, малюнки символів України, прапорів держав Європи та інше. Ці дрібнички були їм необхідні для виконання основного завдання вікторини: створити колаж на тему «Україна і Європа».

Після вікторини команди представляли свої роботи і поповнювали свій багаж знань цікавою та пізнавальною інформацією.