прапор Украiни герб Украiни
Малокомишуваська загальноосвiтня школа I-III ступенiв
герб Олександрівська  ЗОШ  прапор Олександрівська  ЗОШ

Місячник шкільних бібліотек

З 01 по 31 жовтня 2020 року у бібліотеці Малокомишуваської ЗОШ  І-ІІІ ступенів проходив Всеукраїнський місячник шкільних бібліотек під гаслом «Шкільна бібліотека та екологічна просвіта учнів», який розпочався з інформаційного повідомлення про план проведення заходів.

Усі заходи проводились у співпраці із педагогічним колективом школи. Для найменших школярів –  учнів 1 та 2 класів, проведено бібліотечний урок-екскурсія «Мандрівка книжковим містечком». Була організована виставка-експозиція «Природа очима художника». Учні з 2 по 6 класи з класними керівниками вивчали та розповідали вірші на тему «Про природу тихим словом».

За допомогою учителя образотворчого мистецтва Старкової О.О. та класних керівників початкових класів організовано конкурс  малюнків «Природа очима дітей».

Протягом місяця здійснені рейди перевірки стану підручників по класах, проведено ряд бесід про правила користування і зберігання навчальної літератури. Завдяки бібліотечному активу класів книги набули естетичного і привабливого вигляду під час проведення операції « Живи, книго!» .

Відбувся фотоконкурс «Природа та фантазія», до якого були залучені учні 7,8 та 11 класів.

У зв’язку з карантином, бібліотекар школи Шевченко Л.А. та класні керівники, заміть бесід та приватних розмов з батьками, надали інформацію в друкованому вигляді про «Правила поведінки на природі».

З класними керівниками та учнями 1-4 класів були здійснені подорожі до парку в «Казковий світ природи».

Проводилась екологічна акція «Друге життя непотрібних речей», в якій приймали участь учні з 1 по 11 класи.

Зроблена та проведена презентація «Збережімо нашу планету зеленою і квітучою»

Проводилася протягом місяця акція «Подаруй книгу шкільній бібліотеці». Як завжди, наші читачі з готовністю відкликнулися на пропозицію шкільної бібліотеки поділитися  улюбленою книгою та порадували нас своїми уподобаннями.

Завершився місячник відзначенням активних читачів бібліотеки.