прапор Украiни герб Украiни
Малокомишуваська загальноосвiтня школа I-III ступенiв
герб Олександрівська  ЗОШ  прапор Олександрівська  ЗОШ

Місячник безпеки дорожнього руху “Увага! Діти на дорозі “

Наша гімназія долучилася до традиційного Місячника безпеки дорожнього руху “Увага! Діти на дорозі “. Разом із учителями, учні повторили та систематизували свої знання і навички з правил дорожнього руху та безпечної поведінки на дорозі, зокрема в умовах воєнного стану; училися обирати безпечні місця для розваг, турбуватися про власну безпеку та про інших учасників дорожнього руху.

У межах місячника «Увага! Діти на дорозі!» учні 6 класу на годині спілкування “Правила дорожнього руху – моя абетка безпеки!” повторили правила безпеки для пішоходів, пасажирів та велосипедистів. Знання дорожніх знаків, правила поведінки у громадському транспорті, спорядження велосипедиста, правила безпеки пасажирів – учні вправно орієнтувались та впевнено відповідали на ці питання. Підбиваючи підсумки, кожен учень похвалив себе за чудові знання та активність!

В учнів 7 класу була проведена година спілкування «Будь обережним на дорозі» метою якого було поглибити знання з ПДР, повторити основні правила велосипедистів та пішоходів. Кожен учень готував інформацію про правила поведінки на дорозі, яку потім всі обговорювали. Також учні переглянули навчальні відео та прийняли участь у вікторині.

Бережіть себе та своє життя – поважайте правила дорожнього руху!