прапор Украiни герб Украiни
Малокомишуваська загальноосвiтня школа I-III ступенiв
герб Олександрівська  ЗОШ  прапор Олександрівська  ЗОШ

Міжнародний День Миру

Традиційно 21 вересня в Україні та усьому світі відзначають Міжнародний день миру. “Мир”- таке коротке, але надзвичайно змістовне слово, звучить по-різному на різних земних континенатах, але скрізь несе прості одвічні цінності.
Сьогодні мир в Україні не є абстрактим поняттям – це усвідомлена мета, адже за мирне існування, за право жити у власній державі триває запекла боротьба. Найвищу цінність миру, який є запорукою щасливого людського життя, сьогодні відчула кожна українська родина.У цей святковий день наша гімназія також долучилася до всеукраїнської акції .
З нагоди Дня миру пройшли тематичні заходи онлайн. Класними керівниками були проведені години спілкування «Мир на землі – радість у родині». Учні висловлювали побажання миру та злагоди і закликали всіх людей: «Вчіться робити добро людям і творити добро на Землі. Живіть у мирі та злагоді!».
До Дня миру учні 1-5 класів представили свої роботи: тематичні малюнки, паперових голубів як символи миру, добра та світла. Усі свої творіння виконали на онлайн-уроці разом з вчителями та присвятили тим, хто виборює мир для нашої неньки-України.
Міжнародний день миру відзначають у різних куточках планети. Це свято покликане змусити кожного не тільки задуматись, але й зробити що-небудь дієве заради спокою на Землі. Адже найбільше у світі щастя – це мир.