прапор Украiни герб Украiни
Малокомишуваська загальноосвiтня школа I-III ступенiв
герб Олександрівська  ЗОШ  прапор Олександрівська  ЗОШ

Семінар директорів

26 лютого 2019 року  на базі  школи  відбувся практичний семінар для директорів закладів загальної середньої освіти на тему: «Управлінська діяльність керівників ЗЗСО щодо реалізації завдань реформи загальної середньої освіти за Концепцією «Нова українська школа»

Директори ЗЗСО ознайомилися з теоретичними матеріалами та практичними напрацюваннями щодо впровадження нового Державного стандарту початкової освіти, Концепції «Нова українська школа» в освітній процес початкової школи; підвищили рівень фахової компетентності з метою прийняття управлінських рішень щодо організації та здійснення освітнього процесу за новим Державним стандартом початкової освіти.

Було представлено урок навчання грамоти у 1 класі (вчитель Бублик С.С.). Заступник директора з навчальної роботи Старкова О.О. провела майстер-клас з елементами тренінгу щодо практичної реалізації Концепції «Нова українська школа», а саме: організації та використання освітнього середовища в процесі навчання першокласників.

Методисти РМК відділу освіти Перепелиця Г.М., Заїка С.М. презентували перші результати впровадження Концепції Нової української школи в Ізюмському районі та модель педагога як вихователя Нової української школи.

Під час практично-презентаційного блоку була створена модель випускника сучасної школи. За підсумками проведення семінару директори відмітили корисність, актуальність та практичну спрямованість обраної теми.