прапор Украiни герб Украiни
Малокомишуваська загальноосвiтня школа I-III ступенiв
герб Олександрівська  ЗОШ  прапор Олександрівська  ЗОШ

З Днем Знань! Знову разом!

Свято першого дзвоника, як і раніше, залишається для нас зворушливим та особливим.

Впевнена, що за школою сумують не лише вчителі, а й школярі та їх батьки, адже ті випробування, які приніс нам спочатку карантин, а далі – війна, продемонстрували багатьом справжню цінність шкільних буднів та безпосереднього діалогу вчителя та учня.
День знань – особливе свято! Завжди яскраве, емоційне. Голосно звучала урочиста музика, звідусіль лунали теплі поздоровлення і кожне людське серце, хвилюючись, відгукувалось на заклик першого дзвінка! Перший день за партами, перший урок, перші вчителі. Наче все вперше – і слово, і музика, і дзвони душі. Щороку День знань перетворювався на веселу та радісну подію, але зараз війна нам стала на заваді…
Святкуючи сьогодні День знань, ми повинні згадати тих, завдяки кому це стало можливим. Героїзм, сміливість та відчайдушність наших захисників у боротьбі з ворогом вражають.
Сьогодні кожен учень – це воїн, а знання ваша зброя. Прочитані книжки, розв’язані задачі, опановані навички є вашим освітнім фронтом, від якого залежить добробут, успішне та щасливе майбутнє українського народу.
Вітаємо всіх учнів, вчителів та батьків з Днем знань!
Бажаємо невгамовної спраги, прагнення до нових відкритів і досягнення цілей. Міцного морального і фізичного здоров’я та мирного неба над головою!